fbpx
Vælg en side
Drømmer du om at starte egen virksomhed

Drømmer du om at 

STARTE EGEN VIRKSOMHED?

Men er du i tvivl om, hvordan du griber opstarten an?

Så se med her.

Dette kursus tager dig igennem de 7 trin, du skal igennem inden du er 100% klar til at starte din egen virksomhed.

Der er mange, der går med drømmen om at starte egen virksomhed, men de kan ikke overskue vejen dertil. Derfor har jeg lavet denne 7 trins model til dig, der har brug for hjælp til at komme igennem udfordringerne med at starte egen virksomhed.

HVEM

KAN DELTAGE?

Alle kan deltage i dette online kursus. Du har drømmen om at starte egen virksomhed, men er i tvivl om, hvordan du griber opgaven an, og hvad det er, du skal være opmærksom på inden opstart. 

HVAD

KAN DU FORVENTE?

Vi gennemgår, hvad det er du skal være helt skarp på, inden du starter egen virksomhed, så du undgår (for mange) ubehagelige overraskelser efter du er startet op. Godt begyndt er halvt fuldendt, som man siger.

HVORNÅR

STARTER KURSET?

Kurset er online, så du kan tilgå straks efter køb. Du kan gennemgå kurset igen og igen, så mange gange du måtte have behov for. Det er jo en stor beslutning at starte sin egen forretning op, uanset hvilken form og format du har tænkt.

De 7 trin:

  1. Din Idé
  2. GOAL GRID – modellen
  3. Hjemmefronten
  4. Omstilling
  5. Praktik
  6. Det lovmæssige
  7. Alt det sjove
Drømmer du om at starte egen virksomhed

Gør drømmen til virkelighed

Med denne 7 trins model er du yderst godt klædt på til at starte din egen virksomhed. Du bliver helt skarp på din virksomheds idé. Du ved, hvilke virksomheds typer, du kan vælge imellem. Du ved, hvad du gerne vil opnå med at starte egen virksomhed, og vigtigst af alt, du ved, hvordan du kan skabe det arbejdsliv du drømmer om.

HVAD ER DIN INVESTERING?

Din investering i at blive godt klædt på til at komme igang med din virksomhed er kr. 249,00 inkl. moms. For denne pris kan du komme godt igang med arbejdet med din egen virksomhed. Du får klarhed over, hvad du skal være særligt opmærksom på, og hvordan du kan iværksætte din virksomhed.

MEN lige nu kan du få kurset til introduktionspris på kun 149,00 inkl. moms

All in Office
Hvad er din investering

EKSTRA FEATURES:

Kurset indeholder desuden lette og brugbare skabeloner til at lave etablerings budget og drifts budget. Så slipper du selv for at oprette regneark og lave manuelle beregninger.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til kurset, så kontakt mig på dorte@allinoffice.dk

All in Office