fbpx
Vælg en side

Webshop

Vi designer og opsætter din webshop

Hvis du går med planer om en ny webshop eller hvis du allerede har en der trænger til fornyelse eller ændringer, så lad os hjælpe dig i mål. For at sikrer dig en nem og brugervenlig oplevelse, og så hvis du selv vil rette i din webshop, bruger vi WordPress og det populære Woocommerce webshop plugin. 

 

Se priser

Vi tilbyder

Ny webshop med design og opsætning

Vi designer og opsætter alt til din webshop.

Vi hjælper dig med at få designet og opsat din webshop, så du er klar til at lave dit første onlinesalg. Du fortæller os om dine planer og ønsker, for din kommende webshop. Vi giver råd og vejledning til, hvordan vi synes det vil fungere bedst og når vi er enige går vi i gang med din webshop.

Rettelser og vedligehold af webshop

Har du brug for hjælp til at vedligeholde din hjemmeside

Har du en eksisterne webshop, som du syntes mangler fornyelse eller blot trænger til lidt rettelser, hjælper vi dig med det. Det kan være du ønsker at få tilføjet nogle produkter, en kategori eller billeder eller blot har et simpelt problem, du gerne vil have løst hurtigt, løser vi det for dig.

Vi designer altid responsivt, så din wepshop ser godt ud ligegyldig om din kunde er på fra mobil, tablet eller computer.

Ny webshop

Design af webshop

Oprettelse af kategorier og menu

Tilføjelse af produkter

Klargøring til SEO

Vedligehold af webshop

Opdatering af menu

Rettelse af tekst

Opdatering af billede

Opdatering af nyheder